Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 martie 2011

EASY LOVER

EASY LOVER

by Ana Mihaela cor on March 22, 2011 Comment
       EASY LOVER
        In primul rand trebuie sa precizam ca produsul "EASY LOVER", nu este  un produs agresiv care sa  forteze organismul nostru sau sa aibe  serioase  efecte secundare pentru mentinerea unei relatii sexuale.
     EASY LOVER a fost  obtinut spre sfarsitul anului 1977, avand la baza produse suta la suta naturale si fara efecte secundare, care de acum cateva secole s-au evidentiat in multe tari, in  campul sexualitatii, incepand cu toata America Latina si pana in Orient.
      Nu este un produs exploziv ca  multe altele pe care le gasim pe piata. Scopul sau este  de a  REGLA, sub  forma naturala, o buna funcionlitatea vietii sexuale  atat  la femei cat si la barbati.
     In actualitate, produsele farmaceutice mai cunoscute ce se comercializeaza si care se utilizeaza pentru probleme sexuale, se iau cu 60 minute inaintea actului sexual. S-a modificat modul de folosire de la  ¼ la ½ de tableta zilnic, pentru ca persoana sa nu trebuiasca sa astepte o ora efectul medicamentului si de aceasta forma reducandu-se efectele secundare.
     Prin folosirea  produsului Easy Lover, persoana poate sa "functioneze" spontan si in orice moment in fata unei  relatii sexuale.
Considerata si viagra naturala EASY Lover este un antioxidant puternic ,un supliment bioactiv ,care prin compozitia sa actioneaza la nivelul celulei,tesuturilor si regleaza sistemul hiopofizo-endocrin .Da in acelasi timp se poate folosii cu efecte bune in bolile cardiovasculare ,osteoarticulare ,hipercolesterolemie ,imbunatatirea memoriei,antiinflamator,protectie impotriva  radiatiilor ,promoveaza o imbunatatire generala a performantei fizice si mentale .
Compozitie :
DAMIANA (Turneea diffusa ) este un arbust cu flori mici aromate .Infloreste la inceputul anului  si la sfarsitul verii,fructele lui  avand un gust asemanator cu smochinele Are un miros puternic aromatizant, de condiment ,are efect miorelaxant ,de relaxare a sistemului nervos central .Dovezile stiintifice au aratat ca folosirea ei in frigiditate sterilitate,impotentA functionalA au dat rezultate exceptionale ,fiind cunoscuta din vechi timpuri  cu efect stimulator asupra libidoului ,iar folosirea sa ca aphrodisiac a continuat si in timpurile modern .Din studile efectuate de–a lungul anilor s-a constata ca administrarea ei duce la crestere activitatii sexual  la ambele sexe ,continand o enzima numita – aromataza ,aceasta enzima este responsabila de biosinteza estrogenilor ..Deoarece estrogenii promoveaza anumite forme de cancer  si alte boli ,inhibitorii de  aromataza sunt  frecvent utilizati in tratatrea acestor boli. Aromataza este un membru din marea familie a citocromului P450,a carui functie este de aromatize androgeni,producatori de estrogeni.
  Ca atare ,este un factor important  in dezvoltarea sexual. Prin acest rol ,aromataza previne ginecomastia .Ea se gaseste in multe tesuturii,inclusi gonade ,creie,tesut adipos ,placenta,vase de sange ,piele,oase,endometru  precum si in tesuturile din endometrioza,cancer de san,fibrom uterin ,cancer endometrial ,de aceea in aceste cazuri se administreaza inhibitori.
   2.PADUCELUL
       Păducelul (Crataegus monogyna) este un arbust (2 - 6 m) din familia Rosaceae, el are florile albe și fructele roșii ce au un miros caracteristic și un gust amărui. Din ele se obțin extracte care sunt folosite în primul rând, la ameliorarea tulburărilor legate de problemele cardiace cu substrat nervos  .
      Efectele benefice :  Tulburări de ritm cardiac, tahicardie paroxistică,

 extrasistole, tulburări cardiace de origine nervoasă.
Eretism cardiac, insuficientă cardiacă, angina pectorală stadiile I si II, algii precordiale,
 tahicardie.
Adjuvant in afecțiuni cardiace cu substrat nervos, ateroscleroză, cardiopatie ischemică,
 aritmii, hipertensiune arterială.
·         Acțiuni ; Cardiotonic (efect inotrop pozitiv), coronarodilatator moderat ( crește fluxul                
                   sanguin la nivelul arterelor coronare .
·         Relaxant in tulburarile de menopauza ,reglarea sistemului nervos si
indirect puseele de tensiune .

3.ALGARROBO               
Prosopis pallid numit si roscova americana ,este un arbust care traieste in desert ,iar fructele lui sunt bogate in antioxidanti ,avand proprietati nutritive .Contin zaharoza ,aminoacizi minerale mai ales potasiu .
GINSENC SIBEREAN
                  4.Ginseng si ginsengul Siberian (eleuteroccocus)
-Sunt doua plante perene originale din China si NE Asiei. S-au fologit din vechi timpuri in cresterea libidoului ,folosit ca adaptogen in medicina chineza sub denumirea de “ci wu Jia “.Planta creste in padurile de conifer ,formeaza tufisuri  mici uneori este gasita in plantatile de stejar . Infloreste in luna iulie .Florile sunt hermaphrodite si mult polenizate  de insecte. Este o component nouafolosita  in medicina de vest .Are rol anticolesterolemic,antiinflamator ,antioxidant puternic ,antistres ,este tonic al imunitatii.Este foarte util cand  axa hipotalamo-hipofizar-corticosuprarenala   este epuizata .(simptomele include-oboseala,neuroastenie,dureri muscular associate cu hipofunctia sistemului endocrine ).Au rol important in tulburari de memorie,cresterea imunitatii ,efect antiinflamator,antiradiatii,are efect antistres de 3x mai puternic decat gingo biloba.
  1.                                                        5.Guarana (- numita si Paulina Cupana provine din America de Sud si este originara din zona Amazonului si Sri Lanka. Despre aceasta planta se spune ca contine cofeina, care este suportata mai bine decat cea din cafea.
         Guarana este faina din semintele plantei liana cu acelasi nume, ce contine cofeina. Guarana este si in Europa o planta populara.
  2. Deseori se foloseste ca inlocuitor al cafelei.
  3. S-a admis faptul ca cofeina din guarana este mai
  4. usor de suportat decat cea din cafea.
  1.  Guarana este planta cu cel mai mare continut de cofeina. D.p.d.v. al substantei
  2. active este de 3ori mai tare decat cafeaua.
  3.            Semintele contin per 100g ca 4-5% cofeina, 10.7 g ulei gras,
  4. 9.4 g carbohidrati, 49g fibre si 2.7 g      albumina precum si 25% tanin. 
              Secretul guaranei este continutul de 5% de guaranin,
  5. cea mai puternica cofeina naturala din lume. 
  6. Oamenii, care nu suporta cofeina si nici nu au voie sa consume
  7.  (pacientii cu migrene) suporta guarana. Spre deosebire de cofeina din cafea,
  8. guarana nu contine elemente excitante. Guarana intareste capacitatea   
  9.  de efort fizic sau intelectual si este apreciata de ani de zile de catre sportivi.
  10. Guarana sustine si energia  dinamica si factorii senzoriala,
  11. folosindu-se in Brazilia si pentru cresterea potentei  si pentru o viata sexual   activa.
  12.         Easy lover ,pe langa componentele de mai sus mai contine
  13. contine toate mineralele ,aminoagizii din  componentele arginina,
  14. apa de mare astragal. 
  15.              informatii Dr.Corban Ana Mihaela
  16.                e-mail c_anamihaela@yahoo.com
  17.                          anabornandlive@gmail.com
  18.                          skype.  corban.ana.mihaela
  19.                           http://bit.ly/eIkexX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu