Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 martie 2011






Cati dintre dumneavoastra stiti cat de importanta este sanatatea?
Cati dintre dumneavoastra stiti ca neuronii nu se ma refac ?




           CEREBYTE ,un supliment bioactiv care prin compozitia lui ajuta la buna functionare a sistemului nervos central si periferic prin prevenirea si tratare celor mai grave afectiuni neurologice si psihice .
     Dintre afectiunile neurologice putem aminti b.Parkinson,Scleroza multipla ,epilepsia,pierderi de memorie si cefalee ,produse posttraumatic sau produse de probleme vasculare cerebrale .Sa nu uitam  de prevenirea si oprirea din evolutie a b.ALZHEIMER .Dintre bolile psihice autismul( stare patologică manifestată prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară și intensa trăire a vieții interioare),tulburarile de memorie legate de stress,anxietate,depresie,tulburari ale somnului,astenie,nevroza,etc.
      Efectul benefic al a lui CEREBYTE in insuficientele circulatorii cerebrale ,sindrom vertiginos de etiologie vasculara ,reumatica sau virala ,in afectiuni hepato-renale,hipertiroidie,tiroidita autoimuna,herpes,boli ale aparatului gastro-intestinal ,este un produs “anti-aging”.,are rol in reglarea ap. Cardiovascular si a tratarii bolilor de piele(dermatite,acnee,psoriazis etc).
Compozitie :
1.MELISSA OFFICINALIS ,(ronita,iarba stupilor)are proprietatea de a purifica sangele ,de a intarii inima ,este un calmant ,alunga tristetea calmeaza durerile de cap,este un excelent remediu in b.Alzheimer,are rol in reglarea hormonala ,,in reumatism.,are efect antifungic,antiviral(herpes),antibacterian(helicobacter pylori).
2.CLOROFILA-in lb.greaca cloros=verde deci este un pigment verde care se gaseste in frunza plantelor si care joaca un rol esential in fotosinteza care este un process fiziologic prin care plantele verzi sintetizează substanțele organice din bioxid de carbon și apă cu ajutorul luminii solare absorbite de clorofilă și eliberează oxigen,.In fiecare frunza clorofila se gaseste legata de o proteina ,numita plastina cu care formeaza o cloroplastina ,asemanatoare structurii hemoglobinei .Prin intermediul fotosintezei are loc transformare energiei luminoase in energie chimica .Acest proces de fotosinteza se desfasoara in prezenta unui sistem enzimatic .Clorofila are un rol important in purificarea organismului ,in detoxifierea lui,in carente de calciu,magneziu ,in unele forme de leucemie ,hemofilie,diferite forme de alergii,boli de piele (acneea ).Mai are rol in tulburari nervoase ,astenie,nevroza .
3. APA DE MARE –bogata in minerale,oligoelemente ca zinc,cobalt,crom ,iod sulf,sodiu,phosfor.calciu,magneziu .Are efecte antiinflamatorii ,intensifica metabolismul glucidelor,lipidelor,proteinelor,calciului si phosforului avand un effect benefic in osteoporoza ,artroze,artrite,psoriasis,probleme gastro-intestinale ,dezechilibre ale sistemului nervos,eficacitatea apei de mare in cresterea sistemului imunitar ,prin regenerare celulara . Unele scolii de medicina complementara din Spania o recomanda in obezitate ,stari de oboseala ,anorexie,malnutritie ,sinuzite si boli ale aparatului respirator si aparatului genitor-urinar.
4.HAMAMELIS V.sau nucul vrajitoarele cum se mai numeste ,este un arbust care creste spontan in America de Nord si Canada . In compozitie are taninuri 3-10(galice,cathehine con.,ac.galic liber),flavonoide,ulei volatile hamamelaza.Are actiune astringenta ,aseptica,hemostatica (in cazul hemoriizilor sangeranzi,ulcer varicos cicluri abundente ,gingivite ,vasoconstrictoare .,in varice,flebite ,un rol important in inhibarea contractiilor fibrelor musculare longitudinale .
5 CEAIUL VERDE Ceaiul verde este un tip de ceai obținut din frunzele de Camelia sinensis. Diferența față de celelalte tipuri de ceai constă în faptul că procesul natural de fermentație este oprit. Imediat după cules, frunzele sunt trecute prin abur sau torefiate. Apoi frunzele sunt uscate și rulate, astfel împiedicându-se fermentarea. Ceaiul verde este cunoscut și sub denumirile de ceai nefermentat și ceai virgin.
Istoria ceaiului începe cu trei mii de ani înainte: conform legendei primul care a descoperit întâmplător efectele lui benefice a fost împăratul chinez Sen-Nung]. Ceaiul a fost introdus treptat, dar mai înti ca și condiment, sau fiert în mâncăruri. Cultul ceaiului a apărut doar în timpul dinastiei Han(206-220), atunci au început să-l aplice ca medicament. Un poet cu numele Lu-Yü a pus bazele ritualului de a bea ceai, în care el spera că a descoperit o armonie deosebită. Încetul cu încetul au apărut și ceainăriile: mai întâi prin vânzătorii ambulanți pe urmă au apărut și mici ceainării. Când Marco Polo ajunge în China ceainăriile deja fac parte din cultura locală.
              Activitatea ceaiului se datorează în primul rând conținutului de teină, de tanin si de compuși    polifenolici.Polifenolii și catechinele combat radicalii liberi produși de poluare, fum de țigară, gaze de eșapament, ultraviolete iar alcaloizii exercită un efect de stimulare nervoasă.Flavonoidele, se pare, protejează împotriva stresului.

6.EDTA SODIC =are rpl in irigarea cerebrala ,este osare ac.etilendiaminotetraacetic.Este un agent chelator care creaza complecsi cu un metal ,care trebuie sa aiba o structura de coordonare octaedrica ,are effect anticoagulant ,in aritmiile cardiace ,in Hipercalcemii formand cu Ca un complex stabil care se elimina usor prin rinichi..
7.ACIDUL MALIC (ac.hidroxisuccinat )este un acid organic care se gaseste in sucurile multor fructe cum sunt fructele de padure,mar,strugure.Este parte din metabolismul fiecarei cellule vii,participa ca ion la ciclu Krebs.Are rol metabolic in ciclu Krebs ,ele rezulta prin deshidratarea acidului fumaric de catre fumaraza,iar mai departe e dehidrogenat la ac.oxaliacetic de malat dehidrogenaza .
Ac.malic a fost izolat din cidru in 1785 de chimistul german Karl Wilhem Scheele .Deficienta de acid malic in tesuturi poate fi unul dintre factorii care duc la dureri musculare .
Stiind ca necesarul de glucoza ,care este combustibilul principal al creerului ,si organismul nu poate produce glucoza ,trebuie sa ne gandim ca acidul malic este in deficit .Acidul malic traverseza rapid bariera hemato-encefalica si se combina cu aluminiu ,ceea ce impiedica o acumulare nedorita de metal la nivelul creierului ..
Alte componente din CEREBYTE sunt glutationul ,ca agent chelator pentru Aluminiu si alte metale grele,si are rol de a le elimina .
Ana Mihaela Corban,M.D.

Mai multe informatii pe http:www.anamihaela.bornandlive.com

Un comentariu:

  1. Multumim pentru aceasta valoroasa informatie.
    Sunt consumatoarea acestui produs,pot sa argumentez ca rezultatele s-au vazut in 3 zile.

    Sonia

    RăspundețiȘtergere